Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tükrök

Egyedi készítésű, design tükrök különböző méretekben. 
Rendezés:

ÉDEN TÜKÖR

40.000 Ft
Még elérhető, egyedi darab!

Letisztult formavilág és színek. Tengerparti nyár hangulata annak érdekében, hogy mindig jól induljon a nap! Az alkotás önmagában is vonzza a tekintetet, amit csak fokoz a kép síkjába süllyesztett tükör. Anyaga: fa, tükör, epoxigyanta. Hátulján logóval ellátva. Mérete / átmérő: 49,5 cm.

GALAXIS TÜKÖR

42.000 Ft
Még elérhető, egyedi darab!

Letisztult formavilág és színek. A ráeső fények függvényében játszik a kék és a fekete legkülönbözőbb árnyalataival annak érdekében, hogy mindig jól induljon a nap! Az alkotás önmagában is vonzza a tekintetet, amit csak fokoz a kép síkjába süllyesztett tükör. Anyaga: fa, tükör, epoxigyanta. Hátulján logóval ellátva. Mérete: 59 x 59 cm.

MILÁNÓ TÜKÖR

40.000 Ft
Elkelt

Finom és elegáns színek gondosan kiválasztott kompozíciója annak érdekében, hogy mindig jól induljon a nap! Az alkotás önmagában is vonzza a tekintetet, amit csak fokoz a kép síkjába süllyesztett tükör. Anyaga: fa, tükör, epoxigyanta. Hátulján logóval ellátva. Mérete: 56 x 56 cm.

MOZAIK TÜKÖR

54.000 Ft
Még elérhető, egyedi darab!
Az aprólékosan kidolgozott fa alkotóelemek és a vidámságra derítő mozaik darabkák elegáns együttese. Színvilága a barna különböző árnyalati bronz színnel megbolondítba, amit a hófehér részletek emelnek ki igazán. A funkcionalítást növeli egy polc rész is. Anyaga: fa, tükör, kerámia mozaik. Több rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Mérete: 76 x 62 cm.

SEYCHELLES TÜKÖR

120.000 Ft
Még elérhető, egyedi darab!
Ez az egyedi darab árasztja magából a tengerparti érzést. Színeivel és hangulatával, gondolatban elrepíti csodálóját egy napsütötte, fehérhomokos tengerpartra. A tükör elkészítése különösen sok munkaórát vett igénybe, hogy végül megszülethessen a kívánt hatás. Rengeteg apró, és gondosan összehangolt alkotóelemet tartalmaz. Többek között eredeti, Seychelles szigetekről származó kagylókat. Innen ered a mű elnevezése is. Ékessége lehet, bármelyik helységnek otthonában. Anyaga: tükör, kötél, kagylók, fenyő, - minden egyes darabja égetve, pácolva, több féle technikával festve és két rétegben lakkozva. Hátulja eredetiséget igazoló logóval ellátva. Mérete: 130 x 70 cm.